Starity

Visszaéltek Király Linda nevével

2017. május 31. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Teljes joggal háborodott fel a minap az énekesnő, ugyanis míg ő Los Angelesben időzik, itthon egy blog visszaélt a nevével.

hirdetés

Egy internetes fórumról indult és terjedt el a pletyka, miszerint Király Linda áldott állapotban van, ami miatt leadott negyven kilót, méghozzá egy „csodaszer” segítségével annak érdekében, hogy egészséges gyermeket hozhasson világra. A Ripost utánajárt annak, mi az igazság, és Los Angelesben érte utol a szőke szépséget, aki felháborodottan fogadta a róla terjedő álhíreket, és cáfolta, hogy egy új élet növekedne a szíve alatt.

Ki írta ezt a badarságot? Nem vagyok állapotos

– mondta Linda, aki a nevével való visszaélés miatt jogi lépést kíván tenni.

Íme az állítólagos hír, amit Linda cáfolt I Fotó: Ripost

Az énekesnő egyébként boldog párkapcsolatban él Zsombor nevű szerelmével, aki négy éve jegyezte őt el. Saját bevallása szerint mindketten nagy családot szeretnének majd a jövőben, de jelenleg a munkájuk az első az életükben.

Zsombi és én is háromgyerekes családból származunk, így mi is hasonlóképpen képzeljük el a közös jövőnket. Az esküvőt még nem szeretnénk siettetni, de könnyen lehet, hogy még idén vagy jövőre elkezdjük szervezni. Mostanában viszont a munka van az előtérben

– magyarázta egy korábbi interjúban.

Szeretnének gyerekeket, de nem most I Fotó: Facebook / Király Linda

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek