Starity

Kendall Jenner is kiakadt Caitlyn Jenner könyve miatt

2017. május 31. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Caitlyn aligha várhatja családja támogatását most, hogy minden titkukat kitálalta.

hirdetés
Kendall Jenner is kiakadt Caitlyn Jenner könyve miatt
Fotó: E!

Caitlyn Jenner április elején vallott arról, mennyire megviseli, hogy nemváltása óta az egész családja elfordult tőle, de mint kiderült, okkal, hiszen az ex-sportoló leleplező könyvet írt, melyben nemcsak saját titkairól, hanem rokonaiéról is kendőzetlenül írt. Lányai leginkább azt sérelmezték, ahogy édesanyjukról, Krisről fogalmazott.

Anyukám olyan keményen próbálkozik... Próbálja összetartani a családot, hogy béke legyen a gyerekek körében. Caitlynnek minden joga megvan, hogy úgy érezzen, ahogy akar, de miért keveri bele ebbe anyut?

– nyilatkozta felháborodottan Ellen DeGeneresnek Kim Kardashian, Caitlyn nevelt lánya.

Mindazonáltal nem Kim az egyetlen a családban, aki hangot adott annak, mennyire csalódott Caitlynben, hanem a tévésztár vér szerinti lánya, Kendall is sokkot kapott, amikor megtudott ezt-azt az akkor még kiadásra váró könyvről.

Ez őrület, anya! Őrület!

– mondta édesanyjának, Kris pedig nem kevésbé volt kiakadva miatta:

Elolvastam, és egyetlen jó dolgot tudott rólam írni, mégpedig, hogy jól mutattam mellette egy partin. (...) Senkiben nem csalódtam még ekkorát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek