Starity

Gregg Sulkin óvatos – nem szeretné, ha Bella Thorne csak játszana vele

2017. május 31. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész nyitott az újrakezdés lehetőségére, de azt már tudja, hogy mi az, amit nem szeretne, ha ismét járni kezdenének exével.

hirdetés

Most, hogy Scott Disick amilyen gyorsan bekerült, úgy el is tűnt a képből, Bella Thorne ismét szabad préda. A színésznő, miután hazatért Cannes-i kiruccanásából, egy medencés parti keretein belül mulatott exével, Gregg Sulkinnal, a kettejükről készült friss képnek köszönhetően pedig megindultak a találgatások azt illetően, hogy vajon szóba jöhet-e köztük a békülés.

Kiderült, hogy igen! Gregg ugyanis még mindig gyengéd érzéseket táplál Bella iránt, ugyanakkor a külön töltött hónapok felnyitották a szemét, és rájött, ki is a lány, akit szeretett annak idején, így ha valamit, akkor azt biztosan tudja, hogy nem szeretné, ha ismét a „fejére nőne”.

Gregg szereti Bellát, de összetört a szíve, amikor eredetileg szakítottak. Azóta már eltelt némi idő, tudja, milyen lány Bella. Barátságos vele, megvan köztük a vonzalom, ugyanakkor Gregg belátta, hogy annak idején Bella viselte a nadrágot a kapcsolatukban. Most már nem hagyjá, hogy játszadozzon vele, így nyitva tartja a szemét, nem szeretne átmeneti megoldás lenni, akivel játszanak a következő pasi felbukkanásáig

– nyilatkozta a HollywoodLife-nak egy Sulkinhoz közeli forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek