Starity

A terrortámadás még közelebb hozta egymáshoz Ariana Grandét és Mac Millert

2017. május 31. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Arinak nagyon sokat segít szerelme abban, hogy felülkerekedjen a május 22-én történt tragédián.

hirdetés

Ariana Grande és Mac Miller kapcsolata múlt nyáron vette kezdetét, és azóta is sziklaszilárdan kitartanak egymás mellett. Bár kapcsolatukról nem sok szó esik a médiában, nem titok, hogy jól megvannak, a közelmúlt eseményei pedig még közelebb hozták őket egymáshoz – az énekesnőnek most családja és barátai mellett párja a fő támasza.

Mac biztos pont Ariana életében ezekben a sötét és embert próbáló napokban. Teljesen sokkos állapotba került a fellépésén történt iszonyú tragédia miatt, és még aludni sem tud anélkül, hogy ne kínoznák rémálmok az incidenssel kapcsolatban. Mac el sem mozdul mellőle, szorosan öleli őt éjszakánként, segít neki felülkerekedni a könnyeken. Bár a terrortámadás mindenképpen borzalmas, mégis közelebb hozta Ariánát és Macet egymáshoz. Ariana nem is tudja, miképp tenné túl magát ezen a megpróbáltatáson az ő szerető kedvese nélkül

– nyilatkozta egy szórakoztatóipari bennfentes.

Ari egyébként Miley Cyrusszal, Justin BieberrelNiall Horannel, Katy Perryvel és a Coldplay-jel az oldalán vasárnap visszatér Manchesterbe egy jótékonysági fellépés erejéig, melynek teljes bevételét a manchesteri tragédia áldozatainak és azok családjának megsegítésére fordítják – eddig több, mint kétmillió dollár (~ 536 millió forint) gyűlt össze –, a rendezvényen pedig ingyenesen vehetnek részt azok, akik az ominózus támadás éjszakáján is megnézték az énekesnőt.

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek