Starity

Hannes Van Dahl először mesélt arról, milyen apának lenni

2017. június 02. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Márciusban született meg a dobos és Floor Jansen énekesnő első közös gyermeke.

hirdetés
Hannes Van Dahl először mesélt arról, milyen apának lenni
Fotó: Tim Trockoe

Tavaly bombaként robbant a hír, miszerint a ReVamp alapítója, Floor Jansen első gyermekével várandós, márciusban pedig megszületett a pár szeme fénye, aki szüleitől egy igazi skandináv nevet, a Freját kapta. A múlt hónapban felröppentek a pletyká, hogy a szerelmesek egy esetleges titkos házasság keretein belül összekötötték az életüket, a hírt azonban se meg nem erősítették, de egyúttal nem is cáfolták.

A Sabaton ütősét nemrégiben a The Age Of Metal nevezetű lap kapta mikrofonvégre, melyben a zenész először mesélt arról, hogy milyen érzés számára az apaság.

A baba és az anya is egyaránt jól vannak, szuper egészségesek, és ennél boldogabbak már nem is lehetnénk... Minden olyan jól ment, most már minden megváltozott, minden csak jobb lett, és ez az egyik dolog, amit nem igazán vártam, hogy ilyen lesz... Az, hogy hirtelen van valami az életedben, ami minden másnál fontosabb, ami minden más dolgot sokkal élvezetesebbé tesz

– magyarázta Hannes, majd így folytatta:

Talán a gyermekes emberek megértik ezt... Szóval van valami az életemben, ami fontosabb, és most már a dobolást sem veszem olyan komolyan. Most sokkal jobban játszom, és több mulatságom is van, mivel sokkal többet lazítok. Már nem veszem olyan szuper komolyan az egészet, mint azelőtt. Természetesen még mindig komoly jelentősséggel bír számomra, hiszen szeretem, de rájöttem, hogy ma már másképpen is élvezhetem. Most sokkal jobban élvezem a turnét és a zenélést is, mint korábban, továbbá a hazaérés is jobb, mint valaha.

– mondta Van Dahl, majd hozzátette:

Ez csak jó. Az emberek meg mondják neked, hogy mi lesz, és mi fog történni, vagy hogy hogyan fogsz érezni... Elmondom az embereknek, akik szülők lesznek, vagy akik azok szeretnének lenni, hogy ez bármi másnál jobb. Ez egy szuperül szép dolog, legalábbis én így gondolom.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek