Starity

Nicki Minaj értékeli, ha a rajongói okosak: Több imádója tandíját is kifizette!

2017. június 02. 07:07   |   Szerző: BLulu88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicki Minaj szíve a helyén van – ezt mi sem bizonyíthatja jobban, mint hogy kifizeti a rászoruló rajongóinak tandíj költségeit.

hirdetés

Nicki Minaj nem mindennapi ötlettel állt elő, ugyanis számos rajongójának kifizette a tandíját, míg másoknak a diákhitelek törlesztésében nyújtott anyagi támogatást. A felkapott rapper egyre többet tesz a fiatalok oktatásáért és a hétvégén tett közzé egy Instagram-posztot azoknak a fiataloknak a nevével, akiknek kifizette a taníttatását.

Nem mindennapi akciójáért cserébe annyit kért rajongóitól, hogy az amerikai oktatási rendszer szerint csupa „A”, azaz jeles (5) minősítéssel elvégzett tárgyat produkáljanak. Aki ilyen bizonyítványt küld neki, annak állja a tandíját.

Nicki egyébként azt is rebesgette, hogy hamarosan egy alapítvány keretein belül szeretné támogatni a rajongóit, ezért hamarosan létrehoz egy saját szervezetet erre a célra és hivatalos keretek között fogja támogatni a rosszabb anyagi helyzetben lévő, de jó képességű és szorgalmas hallgatókat.

via The Guardian

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek