Starity

Olly Murs szívesen megnősülne

2017. június 01. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismerkedni alapvetően nem egyszerű, hát még ha az ember híres, és nem tudja, ki milyen szándékkal közeledik felé...

hirdetés

A 32 éves Olly Murs nemrég a BBC Radio 2-nál vendégeskedett, ahol Sara Cox műsorvezetőnek beismerte, nagyon szeretne feleséget és családot, de sajnos egyelőre még nem találta meg az igazit.

Természetesen szeretnék családot alapítani! Az egészet imádnám, de nem is tudom... Meg kell találnom hozzá a megfelelő embert, ez pedig nem olyan egyszerű, ahogy azt te is tudod

– magyarázta az énekes, majd amikor a műsor házigazdája rámutatott, hogy az utóbbi időben sokat időzött az Egyesült Államokban, és talán otthon, az Egyesült Királyságban kellene szétnéznie egy csinos brit lány után, így felelt:

Pontosan, ez pontosan így van.

Megőrülnek érte a lányok

Olly egyébként 2015-ben szakított volt barátnőjével, Francesca Thomasszal, ami nagyon megviselte, és ennyi év után is fájó pont számára, hogy a kapcsolat véget ért.

Nem vagyok túl rajta. Nem hiszem, hogy valaha bárki is túl lenne egy szakításon. Mindig gondolsz majd a volt kapcsolataidra, és törődni fogsz azokkal, akikkel szakítottál. Olyan ez, mintha elveszítenél valakit, mintha gyászolnál, mert egyik nap még ott van az életedben, másnap pedig már nincs sehol

– nyilatkozta Murs egy tavalyi interjúban.

Nagyon szerette Francescát – megviselte a szakítás

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek