Starity

Taylor Swift belefáradt a Katy Perryhez fűződő vitába

2017. június 01. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Évek óta tart a viszály a két énekesnő között, és bár nemrég felcsillant a remény a békülésre, nem biztos, hogy az valaha meg fog valósulni.

hirdetés
Taylor Swift belefáradt a Katy Perryhez fűződő vitába

Katy Perry nemrég úgy nyilatkozott, hogy még idén megjelenő új lemezén nem kapott helyert olyan dal, amivel bárkit is fricskázni akarna, ám ezzel szemben megjelentette a Swish Swish című szerzeményt, mely egyértelmű utalásokat tartalmaz a közte és Taylor Swift között feszülő viszályra. Később cáfolta, hogy kolléganőjéről szólna a dal, mi több, úgy nyilatkozott, hogy amennyiben Swift megkeresné, hogy rendezzék a soraikat, nem zárkózna el előle.

A két énekesnő barátsága egyébként háttértáncosaik miatt romlott meg még évekkel ezelőtt, és sajnos azóta sem tudták megbeszélni a dolgot. Az Us Weekly úgy tudja, hogy míg Katy békülni szeretne, addig Taylor szíve szerint inkább elfelejtené az egészet, mert bele van fáradva a drámázásba.

Őszintén szólva Taylor nem akar ennek a részese lenni, ezért is kerüli a témát. Nem akar vitatkozni

– nyilatkozta egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek