Starity

Brad Pitt a szárnyai alá vette a néhai Chris Cornell gyerekeit

2017. június 02. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színész mindent megtesz annak érdekében, hogy támogassa elhunyt barátja családját.

hirdetés

Balról jobbra: Brad Pitt, Chris Cornell és Sting

Brad Pitt és Chris Cornell nagyon közel álltak egymáshoz, ám barátságukat soha nem verték nagydobra. A színészt – akárcsak a zenész családját és rajongóit – mélyen megrendítette a hír, hogy Chris május 17-én, detroiti fellépése után életét vesztette, a tragédiát pedig tovább súlyosbítja, hogy a Soundgarden frontembere öngyilkosságot követett el.

Halálával Cornell feleségét, Vickyt, két közös gyermeküket, a 12 éves Tonit és a 11 éves Christophert hagyta maga után, valamint korábbi házasságából van még egy 16 éves lánya is Lilian személyében. Pitt, hogy segítsen néhai cimborája családjának a gyászban a minap elvitte a Universal Studióba a két kisebbik Cornell-csemetét, hogy kikapcsolódjanak egy kicsit. A szemtanúk szerint a színész olyan volt, mint egy jóságos keresztapa vagy nagybácsi: mindenhová elkísérte a gyerekeket, és a The Wizarding World of Harry Potter parkban „varázspálcát” vett nekik Ollivander boltjában.

Brad nagyon szívélyes és türelmes volt a gyerekekkel, látszólag az volt a szándéka, hogy boldoggá tegye őket. Úgy tűnt, jól érzik magukat együtt

– nyilatkozta egy szemtanú az E! Online-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek