Starity

Selena Gomez megbékélt az exével: Szép szavakkal illette Justin Biebert

2017. június 06. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves slágergyáros tegnap a SiriusXM The Morning Mash Up-jában vendégeskedett.

hirdetés

A műsorban Selena Gomez őszintén vallott magánéletéről és karrierjéről is. Amikor Nicole Ryan műsorvezető rámutatott, hogy The Weeknd személyében új szerelem van az életében, és barátnője, Taylor Swift is bepasizott a közelmúltban, arról érdeklődött, volt-e már alkalma megismerkedni Joe Alwynnal.

Sokat lógok együtt az új sráccal. Őszintén szólva, ha a barátaim boldogok, én is az vagyok. Ez minden, ami érdekel. Teljesen be vagyok zsongva, ez egy nagyon jó időszak az életemben

– nyilatkozta az énekesnő, majd szót ejtett arról is, milyen érzés, amikor nem ő koncertezik, hanem csak kíséri a szerelmét.

Szeretem támogatni a számomra fontosakat. Szeretek ott lenni és érezni, hogy engem is támogatnak. Jó érzés. Már jó ideje nem éreztem így.

Az interjú során szó esett továbbá Ariana Grande vasárnapi jótékonysági fellépéséről is, melyen Selly exe, Justin Bieber is tiszteletét tette.

Gyönyörűen sikerült a rendezvény. Úgy gondolom, mindenki csodálatos munkát végzett. Nagyon jó volt, imádtam azt, ahogy Ariana befejezte az egészet. Úgy vélem, Justin is remek volt. Szép volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek