Starity

Leleplező könyve miatt elveszíti lányait Caitlyn Jenner?

2017. június 06. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utóbbi hetekben nagyon kiéleződött a viszony a transznemű valóságshow-sztár és lányai, Kendall és Kylie között.

hirdetés

Caitlyn Jenner valószínűleg már megbánta, hogy megírta The Secrets of My Life címet viselő memoárját, ugyanis az abban elhangzottak miatt elfordult tőle a családja – ráadásul jogosan, hiszen nem épp szép szavakkal illette csemetéi édesanyját, KristKim Kardashian és Kendall Jenner már korábban is szót ejtett arról, mennyire felháborította az a fogalmazásmód és szóhasználat, ami a művet jellemezte, annál is inkább, hogy Caitnek jóformán egy jó szava sem volt exfeleségéről, akivel 23 évig élt együtt.

Az apa és a lányok kapcsolata nagyon feszült most. Kendall hűséges Krishez, és nem sok mondanivalója van az apjának. Minél több idő telik el anélkül, hogy beszélnének egymással, annál inkább úgy érzi, hogy Caitlyn magasról tesz a dolgokra, és ezt igazolják szavai és tettei is. Kylie tartja vele [az apjával] a kapcsolatot, ugyanakkor igyekszik nem állást foglalni az ügyben és közben támogatni Caitlynt. Szeretné, ha lenne valamiféle kapcsolata az apjával, de Caitlyn nagyon megsértette Krist, ami megnehezíti a helyzetet. Mindkét lány küszködik amiatt, hogy nem igazán van kapcsolatuk Caitlynnel. Lyuk keletkezett az életükben, amiért nincs mellettük az apa, aki felnevelte őket és korábban az életük része volt

– idézi a Daily Mail egy bennfentes szavait.

Kim a minap a Watch What Happens Live című műsorban vendégeskedett, amikor Andy Cohen műsorvezető rákérdezett, mit gondol, van-e esély arra, hogy édesanyja valaha ismét szóba álljon Caitlynnel, mire a tévésztár így válaszolt:

Zéró. Nulla. Nem, talán két százalékot mondanék, és azt is Kendall és Kylie kedvéért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek