Starity

Ha ez nem inspirál, semmi nem fog! Így diplomázott le a Harvardról ez a fiatal

2017. június 06. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs tündérmese, csak a kemény valóság, mégis a tanulság az, hogy soha ne add fel az álmaidat!

hirdetés

Sokan úgy tartják, pénzből annyi van, amennyiből kell. Shannon Satonori Lytle megosztotta inspiráló történetét, hogyan tört ki a nincsetenségből és diplomázott le a világ legnevesebb egyeteméről, a Harvardról.

Facebook

A középiskolában hamburgereket sütöttem a McDonaldsban, hogy meg tudjam fizetni azt a kiváltságot, hogy le tehessem az érettségit. Etettem és törődtem a három fiatalabb kistestvéremmel, majd hajnali négyig fent maradtam, hogy megírjam a házimat. A város veszélyes környékén jártam haza gyalog a szakköreimről, mert kocsira nem futotta. Kiröhögtek, miszerint Ohio ezen részéről nem kerülnek ki doktorok és ügyvédek, csak az Iyve League iskolából. WC-t pucoltam, könyvtárban segítettem ki, ruhákat árultam, hogy üldözzem az álmom és egyszer bejárjam a világot. Életem során könyörögtem a támogatásokért, és kuponokat gyűjtettem. A fia vagyok egy raktárosnak és egy bevándorlónak. Ma pedig, lediplomáztam a Harvardról

írta posztjában.

Shannon beszámolt arról a Mirrornak, hogy az egyetemre ösztöndíjjal került be, olyan magas pontszámot ért el az SAT-vizsgáján. Története azt bizonyítja, semmi sem lehetetlen, ha hajlandóak vagyunk megküzdeni az álmainkért!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek