Starity

Gond van a paradicsomban? A Stella Maxwell-lel randizó Kristen Stewart exénél töltötte az éjszakát

2017. június 07. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Alkonyat sztárja korábban sem a lojalitásáról volt híres, így nem nehéz elképzelni, hogy most is épp félrekacsint, miközben a Victoria's Secret szőke szépségével él párkapcsolatban.

hirdetés

Kristen Stewart december óta alkot egy párt Stella Maxwell-lel, egy hónappal ezelőtt pedig össze is költöztek. A kapcsolat azonban vagy válságba került, vagy Kristen máris ráunt a modellre és egy kis tiltott izgalomra vágyik, ugyanis a lesifotósok hétfő reggel exe, Alicia Cargile lakásából távozóban örökítették meg őt, akivel egyébként három évig élt se veled, se nélküled kapcsolatban.

A színésznő minden bizonnyal Aliciánál töltötte az éjszakát, mivel ugyanazt a fekete farmert, zöld bomberdzserkit és sárga pólót viselte, amit előző nap – ebben a szerelésben kapták lencsevégre, amikor vasárnap megállt egy benzinkútnál tankolni.

Hogy mi az igazság, azt egyelőre csak ők tudják, ám Kristen a múltban sem volt épp a hűség mintaszobra: Alkonyat-beli kollégáját és szerelmét, Robert Pattinsont például rendszeresen csalta a főszereplésével készült Hófehér és a vadász című film rendezőjével, Rupert Sandersszel, ami óriási botrány volt annak idején.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek