Starity

Ilyen nagy már Nikki Reed pocakja – fotók

2017. június 07. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves várandós színésznőt hétfőn, Los Angelesben csípték el a paparazzók.

hirdetés

Nikki Reed hétfőn férjével, Ian Somerhalderrel és közös barátaikkal költötte el vacsoráját a Los Angeles-i Cafe Gratitude-ben, ahol a szemfüles lesifotósok rögtön felfigyeltek rá. A színésznő egy szürke színű maxiruhát viselt, ami látni engedte gömbölyödő pocakját.

 

@saraaaahhh12 által megosztott bejegyzés,

 

@amazingnikkireed által megosztott bejegyzés,

A szerelmelmesek egyébként 2014-ben kezdtek randevúzni, a következő évben pedig oltár elé is álltak. Első gyermekük érkezéséről az Instagramon számoltak be egy hónappal ezelőtt, azt azonban nem kötötték rajongóik orrára, milyen nemű csemetével bővül a családjuk.

A 38 évem során ezen a Földön, sosem tapasztaltabb még ennél erőteljesebbet és gyönyörűbbet. Elképzelni sem tudok annál izgalmasabbat, amit a következő fejezet tartogat számunkra, és azt szerettük volna, ha erről tőlünk hallotok először. Ez a legkülönlegesebb időszaka az életünknek, így hármunk között akartuk tartani, ameddig lehetséges, élvezve a napokat egymással és a kicsinkkel, aki máris gyorsan nő..., hiszen ezt teszik, gyorsan felnőnek

– írta Ian a közleményben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek