Starity

Smink nélkül is gyönyörű! Így néz ki festetlenül Rita Ora

2017. június 07. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 26 éves énekesnő jelenleg is második nagylemezén dolgozik, amit rövidesen piacra dob.

hirdetés

Rita Ora a Nation magazinnak állt modellt, és mutatta meg pőrén is elragadó arcát. Az énekesnőt ritkán látni smink nélkül, hiszen munkája megkívánja, hogy mindig, mindenhol makulátlanul jelenjen meg, és mivel ő sem tökéletes (ki az?), így szüksége van a festékre ahhoz, hogy jól érezze magát.

Fotó: Notion Magazine

A lapnak adott interjújában többek között szó esett kiadóváltásáról és készülő nagylemezéről, ami terápiás jellegű volt számára – végre kiírhatta magából érzéseit, gondolatait. Erre szüksége is volt, hiszen bemutatkozó lemeze, az Ora öt évvel ezelőtt jelent meg, de mivel elhúzódott a Jay-Z által alapított Roc Nation lemezkiadótól való válása, nem adhatott ki új dalokat.

Sosem akartam igazán eltűnni. Miért is kellett volna? Attól még, hogy nem adhattam ki új dalokat, a rajongóim kíváncsiak voltak rám, én pedig nem szerettem volna elveszíteni őket. Imádok dolgozni

– mondta, majd így nyilatkozott készülő korongjáról:

100%-ig magabiztos vagyok a zenémmel kapcsolatban, de nem irányítható, mit fognak szeretni vagy nem szeretni az emberek, így csak remélni tudom, hogy csípni fogják a lemezt, de az már biztos, hogy a készítésének folyamata olyasmi, amit sosem fogok elfelejteni.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek