Starity

Ariana Grande folytatja a Dangerous Woman turnét

2017. június 08. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap esti párizsi fellépésével folytatódott a 23 éves énekesnő fellépéssorozata.

hirdetés

Ariana Grande bő két héttel ezelőtt, nem sokkal a május 22-ei manchesteri terrortámadás után döntött úgy, hogy határozatlan ideig szünetelteti turnéját. Vasárnap aztán ismert kollégái, barátai és szerelme, Mac Miller társaságában visszatért a városba egy jótékonysági rendezvény erejéig, tegnap pedig ismét színpadra állt – ezúttal Párizsban, így folytatódik turnéja, melynek lyoni, liasszaboni, római, torinói és barcelonai állomásai után az Egyesült Államok felé veszi az irányt.

Az út minden egyes lépése során gondolni fogok a mi kis angyalainkra

– utalt a manchesteri koncert áldozataira.

A történtek igencsak megtépázták az énekesnőt, aki nem kevesebb, mint 3.5 millió dollárt (~ 932 millió forint) gyűjtött össze az áldozatok családjai és a sérültek megsegítése érdekében szervezett, One Love Manchester elnevezésű rendezvényen, melynek hanganyaga elérhető a Spotify-on is.

Szeretnék köszönetet mondani, amiért eljöttetek és erősek vagytok. Nagyon szeretlek titeket, srácok, és hiszem, hogy ez a fajta szeretet és összetartás, amit mutattok, a gyógyír, melyre a világnak jelen pillanatban szüksége van

– mondta a jótékonysági fellépésen.

via E! Online & Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek