Starity

Noah Cyrus szívesen átvenné Camila Cabello megüresedett helyét a Fifth Harmony élén

2017. június 08. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Várhatóan még idén piacra dobja harmadik nagylemezét a múlt decemberben négyfősre csökkent lánybanda.

hirdetés

Camila Cabello távozásától függetlenül a Fifth Harmony ugyanolyan keményen, ha nem keményebben dolgozik, mint azelőtt, és mint megtudtuk, a lányok jobbára elkészültek új nagylemezükkel, ami várhatóan még idén megjelenik majd.

Mióta Camila távozott, rajongók milliói találgatják, hogy vajon lesz-e, aki átveszi a helyét. Januárban Ellen DeGeneres televíziós műsorvezető játszott el a gondolattal, hogy beszáll a csapatba ötödiknek, később pedig Britney Spears ajánlotta be a húgát, Jamie Lynn Spearst, de a Fifth Harmony azóta is négyfős maradt.

Noah Cyrus a rajongók legnagyobb meglepetésére tegnap az Elvis Duran and The Morning Show-ban vallott arról, hogy ő nyitott lenne egy közös dalra a Fifth Harmonyval, ugyanis nagy rajongója a formációnak.

Szeretnék egy dalt készíteni a Fifth Harmonyval! Ők a kedvenceim, imádom őket! Én lehetnék az ötödik harmónia. Nagyon szórakoztató lenne! Nagyon édesek a lányok, azt hiszem, ha készítenénk egy közös dalt, a Bad Girls címet adnánk neki vagy valami ilyesmit

– nyilatkozta az interjúban Miley húga, aki egyébként csak nemrég indította be énekesnői karrierjét – nem mellékesen igen nagy sikerrel.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek