Starity

Katie Cassidy: „Fura sztárgyereknek lenni”

2010. október 19. 15:03   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán hazánkban kevesebben tudják, s az is lehet, hogy csak a generációk közti szakadék okozza, de legtöbbeknek csak legfeljebb hallomásból cseng ismerősen David Cassidy neve.

hirdetés
Katie Cassidy: „Fura sztárgyereknek lenni”

Amerikában David Cassidy azonban igazi popbálvány volt a 70-es években, a Patridge Family című sorozatban szerepelt, ám később a színészi pályát otthagyva az éneklésre koncentrált, leghíresebb a slágere az I think I love you. De hogy megértsük, mennyire nagy szám is volt Mr. Cassidy, maga a lánya, a tehetséges és gyönyörű színésznő, Katie Cassidy magyarázza meg nekünk, aki a GDLA című műsorban így nyilatkozott tegnap:

Kinek is felel meg az apukád akkori idők szerint? Justin Biebernek?
– Inkább Zac Efronnak – feleli nevetve Katie, majd a riporter kérdésére, hogy milyen is sztárgyereknek lenni, és hogy ő ezt felfogta-e egyáltalán, a következőt meséli: „Mikor kicsi voltam, bevittünk pár fényképet a barátaimmal, hogy megmutassuk a családunkat egymásnak. Mikor a tanárnő meglátta a képet, futkározni kezdett vele, és az összes kollégájának megmutatta. Elég sokkoló érzés volt ez nyolc évesen, de idővel megszoktam.”

Katie emellett jelenlegi projekjeiről is beszélt, köztük a Gossip Girlről  is azt mondta, nagyon nagy dolognak érzi, hogy ennek lehet a részese, és bár egyelőre csupán tizenegy epizódra szerződtették le, ha úgy döntenek az írók, ő akár tovább is szívesen maradna.

Katie egyébként elég szolidan öltözött, a nyakában egy vékony aranyláncon medál függött, melyet ő maga tervezett, méghozzá a H.E.L.P.- (Hope, Educate, Love, Protect – Remény, oktatás, szeretet, védelem) kampány keretei között, a jótékonysági szervezet egyik szóvivőjeként.

„Megtiszteltetés, hogy a H.E.L.P. felkért, hogy Malawira utazzak, és dolgozzak a nagyon is szükséges általános iskolájukban, hogy megismerhessem a gyerekeket. Úgy hiszem, a H.E.L.P. egyike a szociálisan legjózanabbul gondolkodó Afrikáért dolgozó jótékonysági alapítványoknak, őket támogatni hatalmas ajándék és egy életreszóló álom számomra. Annyi mindent kell tennünk, és hogy segíthetek felhívni a figyelmet, még ha csak egy kicsit is, valódi megtiszteltetés. Arra bátorítom az embereket, hogy vessenek egy pillantást az alapítványra, és próbáljanak részt venni (a munkájában).”

Katie és a H.E.L.P. tagjai Malawira utaztak, hogy meglátogassák a helyszínt és kipróbálják magukat a terepen. Katie-nek esélye volt, hogy tanúja legyen a HELP állandó erőeszítéseinek, és hogy közelebbről is megismerkedhessen a küldetésünkkel. Az út során Katie részt vett a mindennapokban és az iskola utáni programokban, akárcsak gyöngyök kézzel történő készítésében a Magazine Necklacesnek, vagy mogyoróvaj és mangó dzsem előállításában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek