Starity

Ezt üzente az őt feldühítő édesanyjának Ariel Winter

2017. június 09. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves színésznő elfogadhatatlannak tartja, hogy édesanyja a sajtón keresztül üzenget neki és próbál beleszólni a dolgaiba.

hirdetés

Tegnap számoltunk be róla, hogy barátai nyilvánosságra hozták: Ariel Winter nagyon megharagudott édesanyjára, miután Chrisoula Workman előbb a közösségi oldalakon, majd az InTouch Weekly hasábjain keresztül adott hangot abbéli véleményének, hogy a lány visszafogott öltözködéssel is lehetne ugyanolyan népszerű és sikeres, mint most.

Arielnek fel kéne nőnie. Szívem szerint megmondanám neki, hogy öltözködjön megfelelően, és legyen az a gyönyörű lány, aki. Sajnálom, amiért úgy érzi, ki kell tennie mindenét [hogy szexinek érezze magát], holott ez egyáltalán nem szükséges. Ariel okos, gyönyörű és tehetséges. Joggal tart ott, ahol. Nem kellene ezt tennie. Akkor is szép, ha fel van öltözve

– nyilatkozta Workman.

Winter eddig csak magában puffogott, ám néhány órával ezelőtt a Twitteren reagált édesanyja szavaira. Ugyan nevet nem említett, de köztudott, hogy csak Chrisoulával ilyen a kapcsolata, így nyilvánvaló, hogy neki üzent.

Inkább az a szomorú, hogy folyamatosan kamuzol. Miért csak a sajtón keresztül beszélsz velem? Én jól vagyok

– írta a Twitteren.

Anya és lánya kapcsolata 2012-ben romlott meg, amikor Ariel a gyámügyhöz fordult, mondván, hogy édesanyja érzelmileg zsarolja őt. Ezt követően az akkor mindössze 14 éves színésznő nővére, Shanelle Grey gyámsága alá került, ő nevelte fel – ezért is lehetséges, hogy neki címezte anyák napi sorait a színésznő.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek