Starity

Jerry Seinfeld magyarázatot adott a Kesha-fiaskóra

2017. június 09. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész nem volt hajlandó megölelni az énekesnőt, ami miatt napokig Keshán nevetett az internet népe.

hirdetés

Jerry Seinfeld és Kesha is részt vett hétfőn egy rendezvényen, ahol előbbi éppen interjút adott a 94.7 Fresh FM rádióállomásnak, amikor egyszer csak odalépett hozzá az énekesnő, és ölelésért könyörgött neki. A színész határozottan elutasította a közeledési kísérletet, méghozzá többször is, ugyanis Kesha csak nehezen fogadta el, hogy a nem nemet jelent.

Miután a szőkeség távozott, Seinfeld beismerte a vele interjút készítő Tommy McFlynak, hogy fogalma sincs, ki volt a hölgy. A színész tegnap a GOOD+ Foundation and MR PORTER Fatherhood Lunch nevű rendezvényen vendégeskedve elevenítette fel a fiaskót, és egyúttal magyarázatot is adott elutasító viselkedésére.

Hatvanhárom éves vagyok, nem ismerek minden popsztárt... Nem ismerek mindenkit, és különben sem vagyok egy ölelkezős típus. Egy interjú kellős közepén voltam, kicsit ki is zökkentett a dolog. Az én koromban az ember már túlvan pár dolgon, megvan a maga valósága. Az én valóságomban pedig nem ölelgetek idegen embereket. Nekem ehhez találkozni kell. Valahol elkezdeni az ismeretséget... az ölelés nem tartozik az első momentumok közé. Sosem csináltam ilyesmit

– magyarázta Jerry, majd enyhítésképp hozzátette:

Biztosan kedveltem volna őt [Keshát], de mielőtt megölelnélek, ismernem kell téged.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek