Starity

Ezért vállalta fel The Weekndhez fűződő kapcsolatát Selena Gomez

2017. június 11. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két slágergyáros már hat hónapja alkot egy párt, kapcsolatuk pedig igazán kiegyensúlyozott, boldog és botrányoktól mentes.

hirdetés

Selena Gomez életében először igazán boldog, hiszen élete minden területe rendben van: a rendszeres vizsgálatok és kezelések hatására jó egészségügyi állapotnak örvend, rajongói alig várják új korongját, nagy siker lett az általa készített 13 okom volt című sorozat és a szerelem is rátalált The Weeknd oldalán.

Az énekesnő nemrég Ryan Seacrest vendége volt egy rádióműsorban, ahol a műsorvezető arról faggatta, miért döntött úgy, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalja új párkapcsolatát. A kérdésre Selena úgy felelt, hogy nehezére esik rejtegetni a dolgait és erre áldozni az idejét, ahelyett hogy boldog lenne. Belátta, hogy az emberek végső soron túlteszik magukat a dolgokon, neki pedig csak az a fontos, hogy minden klappoljon.

Csak szeretnék boldog lenni. Ha magam lehetek [valaki mellett] más nem is számít

– mondta, majd szót ejtett három hónapos szabadságáról is, amikor eltűnt a közösségi médiából, hogy egészségére koncentráljon egy erre alkalmas intézményben.

Már olyan régóta dolgozok, hogy szükségem volt egy lélegzetvételnyi szünetre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek