Starity

4 év után először adott interjút Amanda Bynes! Készen áll visszatérni a filmiparba!

2017. június 11. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

A színésznő hosszú évekre eltűnt a köztudatból mentális gondjai és drogproblémái miatt.

hirdetés
4 év után először adott interjút Amanda Bynes! Készen áll visszatérni a filmiparba!
Fotó: Hollyscoop

Amanda Bynes neve évekig egybemosódott a botrányéval, majd lenyugodott, rehabra ment és végül teljesen eltűnt a nyilvánosság kíváncsi tekintete elől. A színésznő az elmúlt években egy divatiskolában folytatott tanulmányokat, most pedig visszatérését tervezi, amiről a Hollyscoop műsorvezetőjével, Diana Madisonnal beszélgetett.

Hiányzik a színészkedés, és mondok valami meglepőt neked: újra filmezni fogok! Szeretnék tévézni. Talán vendégszerepelek pár sorozatban, amit magam is szeretek, talán egy olyan szériában játszok, aminek én leszek a főszereplője

– nyilatkozta a színésznő, aki annak idején olyan műsorokban játszott, mint az Amanda Show, a Sok hűhó és a Tesóm nyakán, emellett pedig számtalan sikerfilmben bizonyította tehetségét, többek között a Minden hájjal megkent hazugban, a Miről álmodik a lány?-ban, A sztárkivetettben vagy a Micsoda srác ez a lányban.

hirdetés

Amanda a Miről álmodik a lány?-ban 2003-ban I Fotó: Warner Bros.

A beszélgetés során Amanda szót ejtett továbbá arról is, mi mindent sikerült elsajátítani a divatiskolában, és bevallotta, hogy azt tervezi, a jövőben piacra dob egy önálló kollekciót is. Később egy kevésbé vidám témára terelődött a szó, nevezetesen arra az időszakra, amikor a színésznő agya elborult, és olyanokat írt ki a Twitterre, mint például Azt szeretném, ha @drake meggyilkolná a vaginámat.. Amikor Diana rákérdezett arra, mi is volt ez, Amanda így felelt:

Igazából nem hazudtam, komolyan gondoltam, ugyanakkor kábítószer hatása alatt álltam, amikor azt kiírtam. Ezúton szerettem volna Drake-kel tudatni, hogy szabad a pálya. Drogos voltam, vicces próbáltam lenni. Drake dögös, a mondat pedig azt akarta jelenteni, hogy Dugj meg, Drake!.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek