Starity

Weisz Fanni a szerelmet választotta mindenek felett

2017. június 11. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű siker modell szeretne pontot tenni a családjával vívott harc végére.

hirdetés

Fotó: Facebook / Weisz Fanni

Immár hosszú hónapok óta feszült a viszony Weisz Fanni és családja között, aminek hátterében a lány vőlegénye, Hajmásy Péter áll. Fanni családja szerint a fiatalembernek köszönhető, hogy a modell eltávolodott a rokonoktól, ráadásul állítólag meg is változott, eljegyzésük pedig csak olaj volt a tűzre. Fanni mindenesetre szeretné tisztázni a családjához fűződő kapcsolatát – az életéről szóló Szavak című színdarab végén üzent nemrég édesanyjának.

Anya! Én mindent neked köszönhetek. Mindenekelőtt azt, hogy élek, hogy felneveltél, hogy támogattál. Biztos vagyok benne, hogy ez nem volt egyszerű egy »fogyatékos« lánnyal. De tudod, volt egy pillanat az életemben, amikor döntenem kellett. Arról, hogy megmaradok-e egy »betegnek«, aki mindig, mindenben támogatásra szorul, vagy megpróbálok normális fiatal nőként önálló életet élni. Igen, azzal, akit szeretek. És én döntöttem, anya. Az utóbbit választottam. Akkor is, ha ez neked vagy bizonyos embereknek nem mindig tetszik. Ne haragudj! Persze nincs kizárva, hogy megbotlok, vagy akár el is esek ezen az úton. De akkor az az én felelősségem lesz, nem pedig a siketségemé. Remélem, egyszer elfogadod ezt. Nagyon szeretlek

– idézi a Blikk Fanni monológját. A lap értesülései szerint a szőke szépség édesanyjának, Ágnesnek egyelőre még nem volt alkalma megtekinteni a művet, mivel sok időt tölt külföldön.

Fotó: Facebook / Weisz Fanni

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek