Starity

Rihanna haragszik Chris Brownra, amiért újra és újra felhozza a múltjukat

2017. június 12. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két énekes korábban évekig randizott, kapcsolatuknak azonban befellegzett, amikor Chris kezet emelt RiRire.

hirdetés

Chris Brown saját életéről szóló dokumentumfilmjében részletesen kitárgyalja a Rihannához fűződő kapcsolatát, így nemrég azt is megtudtuk, hogy annak idején a lánykérést tervezgette, míg közbe nem szólt erőszakos természete, és meg nem ütötte a barátnőjét, aki ezt követően szakított vele. A téma újbóli terítékre kerülése egyenesen dühíti RiRit, ő ugyanis lezártnak tekinti múltja azon részét.

Rihanna nagyon berágott Chrisre, amiért újra felhozta a régi drámát. Sosem akar abban a helyzetben lenni, mint akkor volt, és még mindig mély sebeket őriz a szívében a történtek kapcsán, még ha a világ felé mást is mutat. A verés nagyon traumatikus élmény volt számára, amit csak súlyosbított, hogy nyilvánosságra került

– nyilatkozta a HollywoodLife-nak egy bennfentes, majd arra is magyarázatot adott, miért keseríti el annyira a téma újbóli felbukkanása:

Rihanna azt szeretné, ha egy erős és független nőként élne a köztudatban, nem pedig egy gyenge áldozatként könyvelnék őt el. Még mindig nehezére esik közel kerülni másokhoz, és komoly bizalmi problémákkal küzd a párkapcsolataiban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek