Starity

Diplo nem is emlékszik arra, hogy lefeküdt volna Katy Perryvel

2017. június 14. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lemezlovas a Twitteren adott hangot annak, hogy ő nem emlékszik olyasmire, hogy testi kapcsolatba kerültek volna a Swish Swish énekesnőjével.

hirdetés
Diplo nem is emlékszik arra, hogy lefeküdt volna Katy Perryvel

Diplo 2014-ben randizott egy rövid ideig Katy Perryvel, ez pedig elég volt ahhoz, hogy James Corden beválogassa őt az exek azon listájába, melynek tagjai közül az énekesnőnek el kellett döntenie, ki mennyire volt jó az ágyban. A CBS csatorna műsorvezetője négynapos livestremje keretein belül látogatta meg Perryt, és egyik reggel választás elé állította egy Felelsz vagy mersz? játék keretein belül, és azt kérte tőle, állítsa sorrendbe Diplót, Orlando Bloomot és John Mayert, kivel mennyire volt jó a szex.

Az első helyen John végzett, a második Orlando lett, így adja magát, hogy Diplo teljesítménye csak a harmadik helyre volt elég. A rangsor persze hamar bejárta a világhálót, a DJ pedig úgy reagált a Twitteren, hogy az sokakat meglepett.

Fotó: Twitter (screenshot)

Nem is emlékszem, hogy szexeltünk

– írta, majd később az alábbi kép kíséretében viccesen ezt csiripelte:

Bronzérmes lettem a szex olimpián.

Fotó: Twitter / Diplo (screenshot)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek