Starity

Ariel Winter is beállna a sorba! Mellbimbó piercingre vágyik a színésznő

2017. június 14. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Modern család 19 éves sztárjának nagyon bejön az új divat, de retteg a fájdalomtól.

hirdetés

Mellbimbók. Mellbimbók mindenhol – így jellemezhetnénk most Los Angeles utcáit, ugyanis a legnagyobb sztárok közül sokan felejtik otthon újabban a melltartójukat, és teszik közszemlére domborulataikat egy-egy átlátszó felső segítségével. A másik nagy trend a mellbimbó piercing, amit kedvenceink ugyancsak szeretettel mutogatnak nem sokat takaró ruháik alatt.

Bella Hadid, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Bella Thorne és Blac Chyna után most Ariel Winter is úgy döntött, átlöveti mellbimbóját, de mielőtt kitenné magát a fájdalmas procedúrának, a Twitteren kért némi tájékoztatást követőitől, hogy kérheti-e úgy a testékszer behelyzését, hogy elaltatják közben, ugyanis nagyon fél a fájdalomtól. Rajongói közül sokan megrökönyödésüknek adtak hangot a színésznő terve hallatán, mások pedig tanácsokkal szolgáltak, milyen ékszert kérjen erre az intim területre.

Fotó: Twitter / Ariel Winter (screenshot)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek