Starity

A The Originals után újabb testvérsorozatot kap a Vámpírnaplók?

2017. június 16. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vámpíros sorozatok executive producere, Julie Plec elszólta magát...

hirdetés

Március 10-én végleg pont került a 2009 óta futó Vámpírnaplók végére, ám annak utolsó képkockáin felcsillant a remény arra vonatkozóan, hogy kedvenceink közül néhányat viszontláthatunk a későbbiekben a széria testvérsorozatában, a The Originalsban. Nemrég azonban kiderült, hogy újabb spinoff van tervben, melynek középpontjában a már tinédzserré cseperedett Hope (Summer Fontana), valamint Caroline (Cancice Accola) és Alaric (Matthew Davis) állnának – legalábbis így értesült a TVLine.

Az új széria középpontjában Klaus és Hayley lánya, Hope állna I Fotó: The CW

Ennek végrehajtásához igen nagy időugrás szükségeltetik, hiszen Hope még gyermek, ezen túl pedig a tervek szerint New Orleansból Mystic Fallsba tenné át a székhelyét, és az apja, Klaus (Joseph Morgan) által támogatott, különleges képességekkel rendelkező diákok számára fenntartott iskolában folytatna tanulmányokat, melynek élén a fent említett Caroline és Alaric állnak.

Sosem hittem, hogy a Vámpírnaplóknak lehet egy kézzelfogható testvérsorozata, egészen addig nem találkoztunk az Ősiekkel. Rengeteg tennivaló volt a színészekkel, több, mint amire kiválasztottuk őket, és olyan jók voltak, hogy egyre több és több történetet kerekítettünk köréjük, aminek következtében olyan sok helyet elfoglaltak a sorozatból, hogy kivívták azt, hogy sajátjuk legyen

– nyilatkozta 2015-ben Julie Plec.

Klaus és Caroline történetéből is van még mit kihozni... I Fotó: The CW

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek