Starity

Gwyneth Paltrow elárulta, visszamenne-e exéhez, Brad Pitthez

2017. június 16. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pitt igazán szerencsés, hiszen ifjúsága idején a legszebb hollywoodi színésznők versengtek a kegyeiért – Paltrow pedig azon kevesek közzé tartozik, akikkel jegyben is járt.

hirdetés

A most 44 éves Gwyneth Paltrow éppen húsz évvel ezelőtt, 1997-ben bontotta fel Brad Pitthez fűződő eljegyzését, akivel ezt megelőzően három évig járt együtt. Kapcsolatuk még ennyi év után is fel-felmerül a médiában, nemrég pedig egy rajongója hozta szóba a témát egy facebookos Kérdezz-Felelek keretein belül, amikor nekiszegezte a kérdést a színésznőnek, hogy összejönne-e exével most, hogy az évek óta először szingli.

Valaki azt akarja, hogy Brad Pitt és én újra együtt legyünk, de azt hiszem, az a hajó már elúszott

– felelte a kérdésre a szőkeség, aki jelenleg Brad Falchuk televíziós producerrel él boldog párkapcsolatban. Pitthez fűződő viszonyáról egyébként úgy fogalmazott korábban, hogy nem érezte úgy, hogy összeillenek és túl fiatalnak is tartotta magát a házassághoz annak idején.

Totál beleestem. Nagyon helyes volt és édes. Úgy értem, ő volt Brad Pitt, tudod? Én csak egy kölyök voltam. 22 éves voltam, amikor találkoztunk. (...) Azt hiszem, nagyon gyerek voltam még akkor, nem is álltam készen és ő amúgy is túl jó volt hozzám.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek