Starity

Egy rendező alázta porig Emmy Rossumot

2017. június 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nagyon megrökönyödött a rendező kérésétől, amit egy filmszerep kedvéért kellett (volna) tennie.

hirdetés

Emmy Rossum a The Hollywood Reporter egyik kerekasztal beszélgetése során mesélt arról, hogy a szexuális zaklatás ellen kampányol, majd amikor rákérdeztek nála, hogy őt érte-e már nemi alapú megkülönböztetés, így válaszolt:

Sosem voltam olyan helyzetben, ahol valaki arra kért volna, hogy természetben fizessek egy munkáért, amolyan valamit valamiért elven. Egy évvel ezelőtt azonban felhívott az ügynököm, és azt mondta: Nagyon zavarban vagyok, amiért meg kell ejtenem ezt a hívást, de egy nagy filmről van szó, és neked akarják felajánlani a főszerepet, mert imádták a Shameless – Szégyentelenekben végzett munkádat. A rendező viszont ragaszkodik ahhoz, hogy bikiniben látogasd meg az irodájában. Nem lesz meghallgatás, csak ennyit kellene tenned

– elevenítette fel a színésznő, majd így folytatta:

Az egész arra ment ki, hogy a rendező megtudja, elhíztam-e. Alapvetően ez volt a kérdés. Volt egy pillanat, amikor megfordult a fejemben, hogy Vajon van-e olyan jó a szerep, hogy ezt bevállaljam?, aztán azt gondoltam, hogy Akarom én ezt? Küldjék el a forgatókönyvet. Talán a karakter, akit alakítanom kell, binikiben van a filmben..

Később kiderült, hogy a szereplő egyáltalán egyetlen jelenetben sem mutatkozik bikiniben, mi több, meztelen jelenete sincs.

Úgy éreztem, hogy azt üzenik, Szeretjük a munkádat, de kíváncsiak vagyunk arra, milyen feszes a segged.. Azt gondoltam, hogy Ugye, csak vicceltek? Nem vagyok egy kib*szott modell!.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek