Starity

Sophie Turner és Joe Jonas gyereket szeretnének

2017. június 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő és az énekes alig több, mint fél éve járnak együtt, de máris nagy terveik vannak egymással.

hirdetés

Ha hihetünk a Jonas-fivérekhez közel álló barátoknak, akkor Joe Jonas és Sophie Turner kapcsolata egyre komolyabb – olyannyira, hogy a fiatalok máris házasságról és gyerekekről beszélgetnek és a jövőről szőnek álmokat.

A két fiatal hét hónapja randevúzik

Nagyon élvezik egymás társaságát, és a jövőbeli családalapítást tervezgetik. Sophie szerint Joe nagyon jóképű, tehetséges és úgy véli, csodálatos apa lesz majd. Joe hihetetlenül gyönyörűnek és ugyancsak tehetségesnek tartja Sophie-t, és sokszor tréfálkoznak azon, hogy nekik lesznek a legcukibb babáik a világon

– nyilatkozta egy bennfentes a HollywoodLife-nak.

Joe már a házasságra is gondolt, de a testvérei közül egyelőre csak Kevin házas. A DNCE nagyon erős, a Sophie-hoz fűződő kapcsolata pedig remekül alakul, de jelenleg nem fér bele az idejébe az esküvőszervezés. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ne akarná elvenni a barátnőjét, de jelenleg nincs a pakliban a házasság, ami Sophie szerint rendben is van, mert túl fiatalnak tartja még magukat ahhoz, hogy megtegyék a kapcsolatukban a következő lépést. Most jól érzik magukat barátként és barátnőként, a többi pedig idő kérdése.

 

@smophicturner által megosztott bejegyzés,

A fent említett lap informátora szerint Joe öccse, Nick is nagyon szimpatizál a Trónok harca sztárjával, és már áldását is adta a kapcsolatukra.

Nick úgy gondolja, hogy Sophie nagyon menő csaj, és imádja, hogy boldoggá teszi Joe-t. Nick szemtanúja volt a bátyja korábbi kapcsolatainak is, és látja, hogy ezúttal komoly a dolog és így teljes minden. Sophie-t jó rokon alapanyagnak tartja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek