Starity

Egy percen belül elfogyott az összes jegy Harry Styles arénaturnéjára az USA-ban

2017. június 17. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

90%-át eladta világszerte a jegyeknek Harry Styles, a 2018-as arénaturnéjára.

hirdetés

A 2017-es kisebb turnéjára, amely színházakban kapott helyet, akkora volt a kereslet, hogy kibővítették további 56 aréna állomással a koncertsorozatot, amely majd 2018. március 11-én indul Svájcban.

Meg vagyok hatva, köszönöm szépen. Ha nem találkozunk ezen a turnén, visszatérek a következő évben, ha még mindig szeretnétek. Szeretettel, Harry

– írta még a 2017-es kapcsán Styles.

 

/ / MORE.TOUR / /

@harrystyles által megosztott bejegyzés,

A rajongóknak most is volt esélye egy elővásárláson részt venni, legalábbis azoknak, akiknek a Ticketmaster kódot küldött június 15-én. A virtuális kapuk mindenhol reggel 10 órakor nyitottak ki. A Madison Square Gardenre az elővásárlás során 10 másodperc alatt elkelt minden jegy, így a 2018. június 21-i show mellé 10:45 perckor bejelentettek még egyet, 22-re.

Akik nem kaptak kódot, azoknak 16-án volt lehetősége vásárolni. Az amerikai dátumokra egy perc alatt elfogyott az összes jegy, beleértve, hogy a Madison Square Gardenre 30 másodpercen belül.

Alig várom, hogy lássalak

– osztotta most meg az énekes.

Néhány európai dátumra még kapható jegy, azonban nagyon korlátlan számban, a felsőbb szekciókba leginkább. A jegyárak egyébként az amerikai show-khoz képest nagyon alacsonyak voltak: 39-99 dollár között mozgott (leszámítva a VIP-csomagot, ami 550$ volt).

Harry Styles debütálóalbuma május 12-én jelent meg, elsőként nyilva a Billboard Hot 200 listáján.

 

/ / 2018.TOUR / /

@harrystyles által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek