Starity

Kiderült, milyen neműek Beyoncé és Jay-Z ikerbabái

2017. június 19. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű sztárpár családja a közelmúltban két új csemetével bővült...

hirdetés

Végre megérkeztek! Háromtagúból öttagúvá bővült a Carter család, ugyanis Beyoncé két új gyermeknek adott életet nemrég, mely hírt az énekesnő édesapja, Mathew Knowles hivatalosan is megerősítette a Twitteren keresztül.

Megérkeztek! #beyonce #ikrek #jayz #boldogszülinapot

– írta a lenti kép mellé a nagypapa.

Fotó: Twitter / Mathew Knowles

Ugyan a gyerekek nemét hivatalosan nem erősítették meg, de több forrás is tudni véli, hogy az ötéves Blue Ivynak egy kisöccse és egy kishúga született. Ezt erősíti az is, hogy múlt héten annál a Los Angeles-i kórháznál kaptak lencsevégre egy nőt, ahol Beyoncé szült, kezében pedig egy Kisfiú, Kislány feliratú lufikat tartott egy virágcsokor kíséretében, aminek üdvözlőkártyáján az állt, Gratulálunk B & J (Beyoncé és Jay-Z).

Fotók: Splash News

A szerelmesek februárban jelentették be, hogy ikreket várnak, ami az egész világot meglepte, ezt követően pedig a terhesség volt az a téma, amiről a legtöbben csevegtek a közösségi oldalakon. A fő kérdés természetesen más akkor is az volt, milyen nemű gyermekeket hord a szíve alatt az énekesnő.

Szeretnénk megosztani a szerelmünket és boldogságunkat. Másodszorra kerültem áldott állapotba. Hálásak vagyunk, hogy a családunk ezúttal két újabb fővel gyarapszik, és köszönjük a jókívánságokat

– olvashattuk a hivatalos bejelentésben, melyet Bey tett közzé az Instagramon.

via E! Online, ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek