Starity

10 színésznő, aki majdnem megkapta Katniss Everdeen szerepét Az éhezők viadalában

2017. június 19. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Jennifer Lawrence neve már-már egybeforrt Katniss Everdeenével, ám a színésznőnek több fordulón is át kellett jutnia, mire megkapta a szerepet. És hogy kik voltak a nagy esélyesek még mellette? Eláruljuk!

hirdetés

Abigail Breslin

A szőke szépség nagyon szerette volna a szerepet, mert saját bevallása szerint imádta a könyvsorozatot, meg is hallgatták, de végül nem rá esett a készítők választása, ami nagyon elszomorította.

Emily Browning

A színész-énekesnőt Abigailhez hasonlóan meghívták a felolvasásra, de nem sikerült lenyűgöznie a castingot végző stábot – ezzel pedig a második nagy kitörési lehetőségtől esett el, ugyanis ezt megelőzően az Alkonyat női főszerpéért is meghallgatták, de akkor sem remekelt.

hirdetés

Kaya Scodelario

Kaya a rajongók egyik nagy kedvence volt, és csak kis híján maradt le J-Law mögött, ugyanis annak idején a Twitteren jelentette be, hogy már a könyvek nyomán készült forgatókönyvet is megkapta, de aztán az utolsó pillanatban mégis elküldték.

Lyndsy Fonseca

A Született feleségekben mellékszerepet játszott színésznő is majdnem „ellopta” a lehetőséget Jentől, hiszen az utolsók között volt, akiket még egy fordulóra behívtak, de végül nem tudta felülmúlni kolléganőjét.

Shailene Woodley

A beavatott sztárja nagyon vágyott Katniss szerepére, meg is hallgatták érte, de végül maga is belátta, hogy Lawrence-hez képest még ő is kevés volt, így nem volt olyan fájdalmas számára a casting döntőbizottságának választása.

Chloë Grace Moretz

Bár korban közelebb állt a karakterhez, és jól is szerepelt a meghallgatáson, Chloë is kevésnek bizonyult.

Jodelle Ferland

Talán mindannyiuk közül Jodelle vágyott a legjobban a szerepre, hiszen még Halloweenkor is Katnissnek öltözött, de nem volt mit tenni, ha nem sikerült felülkerekednie Jenniferen.

Saoirse Ronan

Saoirse is részt vett a felolvasáson, de a film készítői nem láttak benne kellő fantáziát, elhivatottságot és ambíciót, nem volt meg benne az a plusz, amit vártak, így nem adtak neki több esélyt.

Hailee Steinfeld

Hailee is közelebb állt korban Katnisshez, mint Jennifer, és elmondása szerint 2011-ben volt egy találkája a film rendezőjével, de sosem kapott visszahívást tőle.

Emma Roberts

A Scream Queens sztárját bár meghallgatták Katniss szerepéért, nem sikerült maradandó élményt szereznie, így udvariasan, de elküldték őt is, mint oly sok pályatársát.

via MoviePilot

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek