Starity

10 színésznő, aki majdnem megkapta Katniss Everdeen szerepét Az éhezők viadalában

2017. június 19. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lawrence neve már-már egybeforrt Katniss Everdeenével, ám a színésznőnek több fordulón is át kellett jutnia, mire megkapta a szerepet. És hogy kik voltak a nagy esélyesek még mellette? Eláruljuk!

hirdetés

Abigail Breslin

A szőke szépség nagyon szerette volna a szerepet, mert saját bevallása szerint imádta a könyvsorozatot, meg is hallgatták, de végül nem rá esett a készítők választása, ami nagyon elszomorította.

Emily Browning

A színész-énekesnőt Abigailhez hasonlóan meghívták a felolvasásra, de nem sikerült lenyűgöznie a castingot végző stábot – ezzel pedig a második nagy kitörési lehetőségtől esett el, ugyanis ezt megelőzően az Alkonyat női főszerpéért is meghallgatták, de akkor sem remekelt.

Kaya Scodelario

Kaya a rajongók egyik nagy kedvence volt, és csak kis híján maradt le J-Law mögött, ugyanis annak idején a Twitteren jelentette be, hogy már a könyvek nyomán készült forgatókönyvet is megkapta, de aztán az utolsó pillanatban mégis elküldték.

Lyndsy Fonseca

A Született feleségekben mellékszerepet játszott színésznő is majdnem „ellopta” a lehetőséget Jentől, hiszen az utolsók között volt, akiket még egy fordulóra behívtak, de végül nem tudta felülmúlni kolléganőjét.

Shailene Woodley

A beavatott sztárja nagyon vágyott Katniss szerepére, meg is hallgatták érte, de végül maga is belátta, hogy Lawrence-hez képest még ő is kevés volt, így nem volt olyan fájdalmas számára a casting döntőbizottságának választása.

Chloë Grace Moretz

Bár korban közelebb állt a karakterhez, és jól is szerepelt a meghallgatáson, Chloë is kevésnek bizonyult.

Jodelle Ferland

Talán mindannyiuk közül Jodelle vágyott a legjobban a szerepre, hiszen még Halloweenkor is Katnissnek öltözött, de nem volt mit tenni, ha nem sikerült felülkerekednie Jenniferen.

Saoirse Ronan

Saoirse is részt vett a felolvasáson, de a film készítői nem láttak benne kellő fantáziát, elhivatottságot és ambíciót, nem volt meg benne az a plusz, amit vártak, így nem adtak neki több esélyt.

Hailee Steinfeld

Hailee is közelebb állt korban Katnisshez, mint Jennifer, és elmondása szerint 2011-ben volt egy találkája a film rendezőjével, de sosem kapott visszahívást tőle.

Emma Roberts

A Scream Queens sztárját bár meghallgatták Katniss szerepéért, nem sikerült maradandó élményt szereznie, így udvariasan, de elküldték őt is, mint oly sok pályatársát.

via MoviePilot

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek