Starity

Lucy Hale bocsánatot kért: „Néha elfelejtem, hogy az emberek árgus szemekkel figyelnek”

2017. június 21. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű sorozatsztárnak az Instagramon megosztott kommentje miatt kellett magyarázkodnia.

hirdetés

Lucy Hale apák napja alkalmából tett közzé egy róla és édesapjáról készült korábbi képet az Instagramon, majd azt gondolva, senki nem figyel, a hozzászólás szekcióban úgy fogalmazott, hogy véleménye szerint akkoriban kövér volt, holott ez nem is állhatna távolabb az igazságtól.

Rajongói közül többen is élesen bírálták a komment miatt a színésznőt, mondván, hogy ezáltal rossz üzenetet közvetít a fiataloknak, és azt fogják gondolni, hogy ha ő nem tartja magát elég csinosnak, akkor önértékelési zavarokat idézhet elő vagy fokozhatja a már esetlegesen meglévő problémát a lányokban. A színésznő a Twittert választotta szócsövének, és ott reagált a történtekre.

Néha elfelejtem, hogy az emberek árgus szemekkel figyelnek mindent, amit csinálok, én pedig mondok dolgokat, amiket nem úgy értek. Borzasztóan sajnálom, ha a súlyomról szóló kommentemmel megbántottam bárkit. Néha mi vagyunk a magunk legrosszabb ellenségei. Tisztában vagyok azzal, hogy az emberek felnéznek rám, és jobban oda kellene figyelnem ezentúl arra, mit mondok. Köszönöm a szeretetet és a támogatást. Remélem, mind meg tudtok bocsátani nekem

– írta a mikroblogon.

Lucy egyébként maga is küzdött testképzavarral és étkezési problémákkal, melyekről 2012-ben őszintén mesélt a Cosmopolitan magazinnak:

Erről még nem beszéltem senkinek, de volt, hogy anélkül teltek el napok, hogy ettem volna. Vagy talán csak egy kis gyümölcsöt fogyasztottam, aztán rohantam az edzőterembe, és három órán át izzasztottam magam. Tudtam, hogy baj van... Fokozatos folyamat volt, de megváltoztam.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek