Starity

Anyagi csődbe juttatta menedzsere Alyssa Milanót

2017. június 21. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába a jól fizető munkák és a nagy vagyon, ha az ember nem megfelelő emberre bízza pénzügyei kezelését.

hirdetés

Alyssa Milanónak és férjének, David Bugliarinak igencsak főhet a feje, ugyanis pénzügyi menedzserük, Kenneth Hellie és cége, a Hellie, Hoffer & Company alaposan átverte őket – olyannyira, hogy a pár az anyagi csőd szélére került. Bizalmasuk azon túl, hogy nem épp jövedelmező helyekre fektette be a pénzüket, elfelejtette bevallani adójukat, késve vagy egyáltalán nem fizette be számláikat, valamint a csekkeken meghamisította a színésznő aláírását.

Alyssa és David jelenleg is pereskednek a férfival, akitől 10 millió dollárnyi (~ 2 milliárd 700 millió forint) kártérítést követelnek, mert mint mondják, miatta kerültek ilyen szorult szituációba. Hellie azt állítja, a helyzet Johnny Depp ügyére hajaz, és tagadja, hogy ő vagy a cége lenne a hibás azért, hogy Milanóéknak nincs pénze.

Számítottunk erre a védekezésre. Nem is állhatna távolabb az igazságtól. Alyssa és David szerény körülmények között élnek, életük a család körül forog. Sajnálatos módon Mr. Hellie úgy találta, hogy helyénvaló a benne bízó ügyfeleit hibáztatni ahelyett, hogy felelősséget vállalna a gondatlanságból és kötelességszegésből adódó következményekért

– nyilatkozta az ügy kapcsán Milano és Bugliari ügyvédje, Ellyn Garofalo.

A színésznő és férje sokat bukott

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

per csőd kár
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek