Starity

Kim Kardashian félti a gyerekeit a közösségi médiától

2017. június 21. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár ő maga a közösségi oldalaknak köszönheti sikerét, nagyon félti azoktól a gyerekeit.

hirdetés

Kim Kardashian tegnap a The View című beszélgetős műsor vendége volt, ahol többek között őszintén vallott arról, milyen hatással volt életére a párizsi rablás, milyen a kapcsolata mostohaapjával, Caitlyn Jennerrel és természetesen szó esett férje, Kanye West születésnapjáról és kettejük viszonyáról is. A legfontosabb téma azonban csak a beszélgetés végén került terítékre, nevezetesen, hogy nem tart-e a közösségi média a gyerekeire gyakorolt hatásáról.

Saját bevallása szerint nagyon félti a négyéves North-t és az egyéves Saintet a közösségi oldalaktól, de igyekszik körültekintően és felelősségtudatosan nevelni őket – rendszeresen felkeres egy gyermekekre szakosodott pszichológust New Yorkban, aki segít neki eligazodni a gyerekek és a közösségi média útvesztőjében, emellett tippekkel, trükkökkel segíti nevelésükben.

Kim hozzátette azt is, hogy otthon szinte alig van kezében telefon, az étkezőasztaltól pedig egyenesen el vannak tiltva-e készülékek. Ő maga bár nagyon élvezi az internet adta lehetőségeket és szeret kapcsolatban lenni rajongóival, szeretteivel általa, de meglátása szerint nem való gyerekeknek, hogy az okos eszközök mellett hajtsák álomra a fejüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek