Starity

Chad Kroeger beszólt Corey Taylornak

2017. június 21. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt héten debütált a Nickelback legújabb album, melynek kapcsán az énekes egy rövid interjút is adott.

hirdetés

A múlt hét végén került az üzletek polcaira a Nickelback legújabb stúdióalbuma, a Feed The Machine, melynek kapcsán Chad Kroeger egy svéd lapnak adott interjút, ám a beszélgetés hatalmas port kavart, ugyanis az énekes nemcsak leminősítette a Corey Taylor vezette Stone Sour zenekart, de magához a frontemberhez is akadt egy-két nem túl kellemes szava.

Nem tudnék felidézni egy másik bandát, amelyik olyan változatos, mint mi vagyunk. Egyszerűen nem megy. És nem hinném, hogy most az egó vagy a büszkeség beszél belőlem.

-kezdte mondandóját, majd megkérte az újságírót, hogy ha esetleg ő tud, akkor mondjon egy olyan bandát, ami a változatosság és a sokszínűség híve. Az újságíró a Stone Sourt említette, mely kijelentésre Chad így reagált:

Igen, mert megpróbálnak olyanok lenni, mint a Nickelback. Corey Taylor korábban mondott a sajtóban néhány igen csúnya dolgot rólam. Arról beszélt, hogy milyen egyszerű dolog sikerdalt írni. Nos, mutassa meg!  Mutasd meg! Írj egyet! Arra az egyre még várnom kell. De rendben van az a banda, csak nem olyan jók, mint a Nickelback. Olyanok, mint egy light-os Nickelback.

– jelentette ki Kroeger.

A történet itt még nem ért véget, hiszen szóba került Corey másik zenekara is, a Slipknot:

Maszkokat kellett feltenniük és ugrálniuk kellett. Mennyire jó a zenéd, ha egymást kell csépelnetek a színpadon és minden este a maszkotokba kell hánynotok?! Úgy értem, a zenéhez nem szükséges semmilyen extra körítés, a zenének csak zenének kell lennie. Egyik kedvenc zenémhez sem szükséges extra propagandafogás vagy trükk. És ő aztán belefáradt abba, hogy egy maszk mögött létezzen, azt akarta, hogy az emberek tudják, hogyan néz ki, szóval elkezdte a Stone Sourt.

E kijelentéssel viszont már ellentétbe is ütközött, hiszen a Stone Sour már azelőtt létezett mielőtt a Slipknot megalakult volna, annak ellenére, hogy előbbi egy bizonyos időre feloszlott, majd 2002-ben újra összeálltak, melyet első lemezük koronázott meg.

Chad kicsit sem udvarias megjegyzéseire azóta az érintett Taylor is reagált, aki hasonló hangnemben adott visszavágót köllégájának:

Tudod, mi van? Sosem mondtam olyat, hogy sikernótát írni könnyű. Nem is tudom, milyen bolygón él a fickó. Feltehetően a Kroeger Bolygón, és ott nagyon jó kis fű teremhet, mert a fickó egy idióta. Nem is szükséges semmit mondanom, nem egy közkedvelt arc. Ennél többet nem is érdemes mondanunk róla.

– magyarázta a vokalista, majd a folytatásban arra is kitért, hogy milyen kapcsolatban is áll a Nickelback többi tagjával:

Jártathatod a szádat, ahogy csak akarod. Én csak annyit tudok, hogy maszkban is megszavaztak a rockvilág legszexisebb fickójának, téged meg kétszer is a legcsúfabbnak - maszk nélkül.

 

Kedvelem Mike-ot  (Chad tesója – a szerk.), kedvelem... Nagyon-nagyon jóban vagyok mindenki mással a bandából. Sokszor lógtam velük korábban. Egyedül a Lábszerű Arc az, akivel nem igazán tudnék együtt lazulni. Olyan az arca, mint egy láb, vagy nincs igazam?  A Nickelbackről nem is tudnék mit mondani, mert egyiküknek sincs bajuk velünk. Egyedül neki van. Szóval, haver, gömbölyödj össze az ágyadban a Hello Kitty párnáddal és fogd be a szádat!

– jelentette ki Taylor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek