Starity

Kim Kardashian már megállapodott egy béranyával, aki kihordja harmadik gyermekét

2017. június 22. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Barátai szerint Kim a párizsi rablás óta még jobban ráállt a babaprojektre, noha ő maga egészségügyi szempontból nem alkalmas egy újabb kisbaba kihordására.

hirdetés

Kim Kardashian nagy családban nőtt fel, így aligha meglepő, hogy ő maga is arra vágyik, hogy a sajátjához hasonló nagy famíliát alapítson. A 36 éves valóságshow-sztárnak és 40 éves férjének már van két csemetéje – lányuk, North négyéves; fiuk, Saint másfél éves –, de nagyon szeretnének még egy gyermeket. Orvosai azonban óva intik Kimet az újbóli teherbeeséstől, ugyanis korábbi várandósságai és szülései során olyan nem várt komplikációk léptek fel, melyek miatt egy harmadik terhesség akár életveszélyes is lehet a számára.

Kim mindazonáltal nem esett kétségbe, és hosszú hónapok óta azt fontolgatja, hogy béranya segítségét veszi igénybe, vagyis egy általa választott hölgy hordaná ki Kanyével közös, mesterségesen megtermékenyített magzatát. Úgy tudjuk, hogy a pár már meg is egyezett egy hölggyel, a sztárpárnak pedig mélyen a zsebébe kell nyúlnia a kicsi érdekében, ugyanis a béranyának 113.850 dollárt (~ 30 millió 652 ezer forint) kell majd kicsengetniük.

Ez az összeg lebontva azt jelenti, hogy a pár havi 4500 dollárt (~ 1 millió 212 ezer forint) utal a hölgy számlájára 10 hónapon keresztül, amihez hozzájön egy 68.850 dolláros (~ 18 millió 536 ezer forint) csekk, amit a béranyaközvetítő ügynökség számlájára kell kiállítaniuk. A TMZ úgy tudja, hogy Kiméknek további 5000 dollárt (~ 1 millió 346 ezer forint) kell fizetniük gyerekenként, amennyiben több magzat fejlődik majd a béranya méhében, elvégre ő egy gyermek kihordására szerződött. Amennyiben a terhesség olyan komplikációkkal jár, hogy a béranya elveszíti a lehetőségeit arra, hogy a későbbiekben saját gyermekei szülessenek, úgy Kim és Kanye további 4000 dollárral (~ 1 millió 77 ezer dollár) lesznek kénytelenek megtoldani a bérét.

Természetesen nemcsak a West házaspár számára írtak elő szabályokat – a béranyának is szigorú korlátozásokhoz kell tartania magát: nem fogyaszthat alkoholt, kábítószereket, cigarettát, emellett nem létesíthet szexuális kapcsolatot a terhesség előtti hetekben, és az embrió beültetése utáni három hétben. Kerülnie kell a jacuzzikat, a szaunázást, nem léphet macskaalom közelébe, tilos befestetnie a haját és naponta egyetlen egy pohárnyi koffeintartalmú italt fogyaszthat.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek