Starity

Az 53 éves Courteney Cox újra babázni szeretne

2017. június 22. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóbarátok sztárja nem mondott le arról, hogy egy nap további gyermekei szülessenek.

hirdetés

Fotó: NewBeauty / Ruven Afanador

Courteney Coxot választotta nyári / őszi címlapsztárjának a NewBeauty magazin, így interjú is készült a színésznővel, aki bevallotta: párjával, a tőle 13 évvel fiatalabb Johnny McDaiddel családot terveznek. A 40 éves zenésznek nincs saját gyereke, Courteney pedig szívesen megajándékozná őt egy csemetével, mert bár petesejtjei már nem termékenyek, boldogan bevállalná, hogy valaki másét termékenyítsék meg párja hímivarsejtjével, és azt beültessék neki, mert orvosi szempontból alkalmas egy magzat kihordására.

Most rögtön szeretnék egy kisbabát! Talán az egyike lennék azon öregeknek, akik ezt bevállalják, de szeretném, akárcsak Johnny. Tudom, hogy őrültség, de akkor is

– nyilatkozta Courteney, akinek David Arquette-hez fűződő kapcsolatából van már kamasz lánya Coco személyében.

Korábban aggódtam a köztünk lévő korkülönbség miatt, de végül is nem számít

– tette hozzá, majd szót ejtett a családjában előforduló betegségekről, melyek óva intik a babázástól. Ezek egyike a génjeiben hordott MTHFR mutáció, ami már korábban is okozott vetélést nála, ezen túl pedig édesapja a rák egy ritka fajtájában vesztette életét, nem is beszélve a családjában előforduló depresszióról. Örökletes betegségek azonban ide vagy oda, Courteney nem aggódik: igyekszik egészségesen táplálkozni és élni, és minden lehetőséget fontolóra vesz a majdani babázás reményében.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek