Starity

Ezért nem váltott nevet a Fifth Harmony Camila Cabello távozása után

2017. június 23. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a csapat tavaly decemberben négyfősre csökkent, a lányok ragaszkodnak nevükhöz.

hirdetés

Camila Cabello decemberben döntött úgy, hogy kiszáll a Fifth Harmonyból, aminek következtében megindultak a találgatások a „Miért?”-tel és a „Hogyan tovább?”-bal kapcsolatban. Camila azóta több ízben is szót ejtett arról, hogy nem érezte komfortosan magát a formációban, szabadságra vágyott, így választ kaptunk a Miért?”-re; ami pedig a jövőt illeti, a lányok nyilvánosságra hozták, hogy négyesfogatként folytatják – nem kívánják pótolni Cabellót és nevet sem fognak változtatni.

Nemrég az MTV egyik munkatársa készített interjút a csajokkal, és feltette nekik a kézenfekvő kérdést, hogy nem gondoltak-e arra, hogy nevet változtatnak és Fifth Harmony helyett Fourth Harmonyként folytatják tovább. Lauren Jauregui úgy felelt a kérdésre, hogy bár egyértelműen felmerült a névcsere gondolata bennük, hiszen már csak négyen vannak és nem öten, de végül megegyeztek abban, hogy Fifth Harmony maradnak, elvégre ez a márkájuk, ezért dolgoztak öt éven át.

A rajongók neveztek el minket Fifth Harmonynak, most ők az ötödik tagok

– tette hozzá válaszként Dinah Jane Hansen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek