Starity

Októberben dobja piacra új regényét a Csillagainkban a hiba írója

2017. június 23. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

A világhírű író a Twitteren hozta nyilvánosságra, mikor és milyen címmel jelenik meg legújabb műve.

hirdetés

John Green 2012-ben jelentette meg a Csillagainkban a hiba című regényét, ami óriási siker volt, azóta azonban nem igazán dolgozott új regényen, mi több, tavaly szeptemberben úgy nyilatkozott, hogy nem tervez több könyvet piacra dobni.

Az írás mindig is biztonságos és egészséges módja volt kiadni magamból a szenvedést, de most úgy érzem, nem tudok biztosítékot adni egy következő könyv megjelenésére vonatkozóan. Hiányzik az írás, de csak úgy, mint ahogy az ember olyasvalaki után vágyódik, akit valamikor szeretett. Nem tudom, hogy fogok-e még valaha publikálni egy újabb könyvet, de ha így lesz, nem biztos, hogy az emberek szeretni fogják

– nyilatkozta akkor az író. Azóta azonban úgy fest, meggondolta magát, és megszállta az ihlet, ugyanis tegnap a Twitteren már arról számolt be, hogy október 10-én a boltok polcaira kerül újdonsága, a Turtles All the Way Down, ami egy 16 éves lány, Aza Holmes történetét meséli el – a küzdelmét a mentális betegséggel, miközben egy szökevény milliárdosnak próbál a nyomára bukkanni.

Fotó: Twitter / John Green (screenshot)

Green egyébként mindig is őszinte volt rajongóihoz, akik számára nem titok, hogy maga az író is mentális gondokkal küzd, melyek legyőzésében gyógyszeres kezelés játszik szerepet.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek