Starity

Rachel Bilson nyitott lenne A narancsvidék folytatására

2017. június 23. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2003 és 2007 között futott a Fox csatorna népszerű tinidrámája, A narancsivdék.

hirdetés

A Gossip Girl és a Pretty Little Liars előtt is akadtak szép számmal tinédzsereknek szóló sorozatok, melyek közül az egyik legnépszerűbb minden kétséget kizáróan A narancsvidék volt. A széria négy sikeres évad után tíz évvel ezelőtt ért véget, szereplői pedig hosszú évek óta nem találkoztak egymással. A sorozatban Summer Robertset alakító Rachel Bilsont nemrég mikrofonvégre kapta az E! Online munkatársa, és egy esetleges folytatással kapcsolatban faggatta őt.

Mindig nyitott vagyok a dolgokra. Nem tudom, milyenek lennének a karaktereink most, idősebben. Annak idején a mólón gördeszkáztunk, de fogalmam sincs, mit csinálnánk harmincasokként. Mindenesetre jó lenne látni a többieket újra

– nyilatkozta a színésznő, majd a kérdésre, hogy véleménye szerint mit csinálna most karaktere, Summer, így felelt:

Gyakran kérdezik ezt tőlem az emberek, mire én mindig visszakérdezek: Mit csinált a műsor végén?. Nem is emlékszek, olyan régen volt. Biztos vagyok abban, hogy mostanra Seth-tel gyerekeik lennének. Nem tudom. Tutira a tengerparton élne.

Fotó: Fox

A sorozat fináléja egyébként nemrég ünnepelte 10. évfordulóját, ami különleges helyet foglal el Rachel szívében, hiszen nagyon élvezte A narancsvidék élén végzett munkát.

A mai napig hálás vagyok a lehetőségért, hogy egy ilyen sorozat elkészítésének részese lehettem. Nagyon rég nem láttam a többieket. Josh-sal [Josh Schwartz] gyakran összefutok. Olyan, mintha a testvérem lenne. A legjobb barátnőmet vette feleségül. Hallok dolgokat a többiekről is ismerősökön keresztül, és tudom, hogy jól megy soruk. Mindenki felnőtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek