Starity

Depeche Mode: a pesti koncert bejelentése után itt az új klip

2017. június 23. 18:06   |   Szerző: Live Nation & SMH

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Örömmel jelentjük be, hogy az óriási sikerű, teltházas májusi stadionbulijuk után a Depeche Mode 2018. február 2-án visszatér Budapestre egy ráadás koncertre a Papp László Budapest Sportarénába!

hirdetés
Depeche Mode: a pesti koncert bejelentése után itt az új klip
Fotó: Rolling Stone

A banda visszatér Budapestre

A Depeche Mode, a modern zene egyik legnagyobb hatású művészei, a mai napon bejelentették, hogy jövő télen folytatják jelenleg is futó világkörüli turnéjukat, amelynek programja főként a tavasszal megjelent, hatalmas sikerű Spirit lemezük anyagára épül.

A Global Spirit koncertkörút első szakaszában Európa 21 országában, összesen 32 városban, több mint 1,5 millió rajongó láthatja Dave Gahan-t, Martin Gore-t és Andy Fletcher-t játszani, május 5. és július 23. között. A nyári európai turnét követően a Global Spirit Tour Észak- és Dél-Amerikában folytatódik, mielőtt a Depeche Mode visszatér Európába, 4 angol koncerttel megkezdve a téli részt, majd további fellépésekel folytatva a kontinensen.

A budapesti koncertre jegyek június 26-tól kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. Az álló-, és a 3 különböző kategóriájú ülőjegy mellett limitált számban kiemelt állójegyeket, és kapunyitás előtti bejutást biztosító Early Entry csomagot is lehet vásárolni a Depeche Mode 2018. február 2-i budapesti koncertjére. 

A Global Spirit Tour a banda 18. koncertkörútja, és 3 év kihagyás után az első élő fellépései. A turnén a csapat folytatja jótékonysági tevékenységét a svájci óragyártóval, a Hublot-tal együttműködve, hogy pénzt és figyelmet gyűjtsenek: céljuk, hogy biztonságos ivóvizet nyújtsanak mindenkinek a világban.

Bár számtalan művész számára jelentenek inspirációt, és a kritikusok “továbbra is korszakalkotó”-nak és “az idő előrehaladtával egyre jelentősebb művészek”-nek tartják őket, de a több mint 100 millió eladott lemez, és a világszerte több mint 30 millió rajongó előtt adott koncertjei ellenére a Depeche Mode még mindig nem vált önteltté. A Spirit albummal és a Global Spirit turnéval a banda továbbra is a zenei innovációt kívánja folytatni, a kritikai- és közönségsikerek mellett.

Különleges kisfilm új zenéjükhöz

Ha ez nem lenne elég, a banda új videoklipjét is bemutatta rajongóinak és a nagyérdeműnek a napokban! A mostani turné nyitódalához pedig egy új videót forgattak Dave Gahanék, amely 360 fokos változatban is lepörgethető.

A Timothy Saccenti által rendezett Going Backwards élő klipje egyszerű és nagyszerű: a zenekar eljátssza a nótát, ám a 360 fokos megoldásnak köszönhetően mi dönthetjük el, hogy mikor melyik tagot akarjuk látni „munka” közben. Akik nem rendelkeznek bivaly internet kapcsolattal, azoknak sem kell csüggedniük: készült ugyanis egy normál változat is a videóból.

Csekkold a 360 fokos klipet alább:

A normált pedig itt nézheted meg:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek