Starity

24 érdekesség, amit nem nagy eséllyel tudtál A visszatérőkről

2017. június 24. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő amerikai poszt-apokaliptikus sorozat alig egy hónapja fejezte be negyedik évadának sugárzását, mi pedig elhoztunk nektek 24 érdekességet, melyet valószínűleg még nem tudtál a műsorról.

hirdetés
24 érdekesség, amit nem nagy eséllyel tudtál A visszatérőkről
Fotó: The CW Television Network

2014 márciusában indult hódító útjára a Kass Morgan regénye alapján készült sorozat, mely hosszú idő óta hatalmas nézettségekre tett szert a The CW csatornáján. Eddig négy évad került sugárzásra az Amerikai Egyesült Államokban, azonban berendelték az ötödik évadot is, minek köszönhetően a rajongók még egy ideig élvezhetik a The 100 (magyarul: A visszatérők) című műsor képkockáit. A következő szezon 2018-ban kerül a televízió képernyőjére, addig is nézzünk meg pár érdekességet, melyet valószínűleg nem tudtál a sorozatról!

VIGYÁZAT, SPOILER VESZÉLY!

1. A Lexát alakító Alycia Debnam-Carey először Clarke Griffin karakterére pályázott, azonban nem sikerült neki megkapnia az áhított szerepet, csak később hívták vissza, hogy Lexa bőrébe bújhasson.

2. A Raven Reyes-t alakító Lindsey Morgan egyszer azt nyilatkozta, hogy rémálmai voltak a horrorszerű 3. évad 11. részének forgatása után (amikor a csapat a lányt a benne tomboló A.L.I.E.-től próbálja megmenteni, kit kénytelenek voltak odakötözni egy ágyhoz, azonban mindezek ellenére is szabadulni akar)

hirdetés

3. Korábban felmerült egy ötlet, miszerint Marcus Kane (Henry Ian Cusick) lehetne Octavia édesapja, azonban a terveket elvetették.

4. Több olyan karakter is megjelenik a sorozatban, kik a könyvben valójában nem is szerepelnek - ilyen például Raven, Murphy (Richard Harmon), Jasper (Devon Bostick) és Finn (Thomas McDonell) is.

5. Marie Avgeropoulos nagyon ritkán alkalmaz kaszkadőröket.

6. Jaha (Isaiah Washington) a könyvekben Bellamy (Bob Morley) édesapja, Wells (Eli Goree) pedig a féltestvére.

7. Octavia a könyvekben 14 éves és van egy barátnője is.

8. Lincoln (Ricky Whittle) valójában nem szerepel a könyvekben - ennek ellenére az irományban felbukkan egy hozzá hasonló karakter, kit Sashának hívnak és hozzá hasonlóan egy barátságos földi.

9. A 12 nemzet, kik megjelentek a bárkán az alábbiak voltak: Ausztrália, Brazília, Kanada, Franciaország, Kína, India, Japán, Oroszország, Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Uganda és Venezuela.

10. Az Echo-t játszó Taysa Teles Alyciához hasonlóan egy másik karakter miatt jelentkezett - Anyát szerette volna alakítani eredetileg.

11. A fináléban történt időugrás előtt az Égiek csupán egy évet töltöttek a Földön.

12. Eliza Taylornak a 4. évad fináléja tetszett a legjobban, kedvenc évada eddig az első.

13. Nadia Hilker, a Lunát alakító színésznő kijelentette, hogy valójában karaktere beleszeretett Ravenbe.

14. Az, hogy Clarke szerelmet vall Lexának, igazából nem volt benne a forgatókönyvben, Eliza improvizált. Utólag azonban újból fel kellett venniük a hangját a háttérzajok miatt.

15. Azt a részt, melynél Bellamy azt modja „My sister, my responsibility” (Az én húgom, az én felelősségem) Bob Morley szintén improvizálta.

16. Lexa nem jelenik meg a könyvekben, minek köszönhetően Clarke és Bellamy együtt vannak és eljegyezték egymást.

17. Wells a könyvekben életben marad.

18. A Monroe-t alakító Katie Stuart szerint karakterét azért zárták börtönbe, mert kiengedte barátja szobájából az összes oxigén, miután a fiút rajtakapta, amint egy másik lánnyal flörtöl. 

19. Alycia Debnam-Carey alig bírta abbahagyni a röhögést, amikor azt a jelenetet vették fel, mikor Clarke lerajzolja Lexát álmában. A rajzot kiegészítette egy bajusszal és megtartotta magának.

20. A nevek, amiket Monty (Christopher Larkin) felolvasott Clarke listájáról igazából a stábtagok, valamint azok családjának és barátaiknak a nevei voltak.

21. Az a rész, melyben Ilian
(Chai Hansen) A.L.I.E. hatása alatt végez a családjával eredetileg a 4. évad 1. részében szerepelt volna - utólag vágták bele a 2. részbe, ugyanis az elsőbe már nem fért volna bele.

22. A The 100 volt a legtöbbet megosztott sorozat a Tumblr-ön 2016-ban. Clexa volt a legtöbbet megosztott ship ugyanebben az évben, Alycia Debnam-Carey pedig szintén az első helyen végzett a legtöbbet megosztott színésznők között.

23. Ha Ricky Whittle választhatna, hogy Lincoln helyett kit személyesíthetne meg a műsorban, Lexát, Clarke-ot vagy Octaviát választaná - arra hivatkozott, hogy szerinte ez a három karakter nagyon menő.

24. Az IMDB-n a legmagasabb pontszámot kapott rész a 2. évad 16. része volt 9.4 ponttal, a legkevesebbet pedig a 3. évad 7. része kapta a maga 5.7 pontjával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek