Starity

10 kényelmetlen jele annak, hogy elkezdtél a magad ura lenni

2017. június 25. 02:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Íme 10 kényelmetlen jele az önállóságnak és annak, hogy kezdesz azzá a személlyé formálódni, aki igazán vagy.

hirdetés
10 kényelmetlen jele annak, hogy elkezdtél a magad ura lenni
Fotó: A kép csak illusztráció

1. Mindent magad csinálsz, és úgy érzed, elszigetelődtél a többiektől

Ahogy komolyodsz, úgy tudsz egyre többet magadra vállalni. Lassan eljutsz arra a pontra, hogy nincs szükséged senki segítségére, hiszen te is képes vagy rá. Ez magánnyal és elszigetelődéssel is járhatsz, azonban legyél magadra büszke! Erős és független ember kezd belőled válni!

2. Rájöttél arra, hogy nem vagy kibékülve magaddal

Tisztában vagy a negatív tulajdonságaiddal. Elképzelhető, hogy hangulatváltozásaid vannak, szorongsz, nehezen bízol meg vagy a spontaneitás nem éppen a te jelződ. Észre vetted őket, és készen állsz arra, hogy idővel legyőzd a félelmeidet.

3. Megszabadulnál a felesleges kapcsolatoktól

Ahogy az idő telik, egyre kevesebb barátot akarsz magad körül tudni. Ahogy a mondás is tartja, a minőség a mennyiség felett áll sokszor. Se időd, se energiád nincs már hasztalan, üres barátságokat „ápolnod”.

4. Nehezen bízol meg az emberekben

Nemcsak azért, mert megválogatod a barátaidat, hanem azért is, mert már nehezen veszed bár mások hülyeségeit. Sokat csalódtál, sokszor elárultak és megtörték az ígéretüket, így te is beláttad, hogy az idő mutatja meg mindenki igazi oldalát.

5. Néha úgy érzed, hogy unalmas az életed

Nem vagy megelégedve az eredményeiddel. Könnyen beleragadhattál a rutinba, és így azon kattogsz, hogyan tovább? Azonban, minél „unalmasabb” az életed, annál kevesebb felesleges dráma övezi, ami nagyobb ajándék, mint elsőre gondolnád.

6. Tudod, milyen szomorúnak lenni

Az élet nem habos torta. A remény nem mindig váltja be az ígéretét, és sokszor érezhetted padlón magad. Túl vagy megannyi szívfájdalmon, kudarcon, csalódáson, amikkel együtt jár a fájdalom és szomorúság is. A világ nem mindig boldog, de ennek ellenére, mindig sikerült összeszedned magad, tanulni valamit, így igazán büszke lehetsz magadra, hogy ott vagy most, ahol.

7. Az idő az ellenséged

24 óra egyszerűen nem elég egy napra. Alig alszol, elfoglalt vagy szinte minden percben, és a barátaidra, szeretteidre is alig jut néhány perced. Ez azonban azt is jelenti, hogy elszánt vagy a siker irányába és nem félsz megdolgozni azért, amit akarsz!

8. Megbántad a múlt hibáit

Tanultál belőlük, és őszintén megbántál minden rosszat, amit tettél.

9. Hiányzik a gyerekkorod, a családod és a szeretteid

A felnőtté válás néha szívás, így gyakran gondolsz vissza arra, mennyivel egyszerűbb volt gyerekként a családod mellett.

10. Elveszett, összezavarodott és feszült vagy a jövőd miatt

Még nem ott tartasz, ami a célod, ami könnyedén kérdéseket vethet fel az emberben. Nem tudod pontosan, miképpen kellene az életednek megtörténnie, és sok a homályos folt még. Azonban minden zavar ellenére rá fogsz jönni, hogy minden megtett lépés egyformán fontos és az idő majd megmutatja, jó úton voltál végig.

via thoughtcatalog

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek