Starity

Megérkezett Lily Collins anorexiáról szóló filmjének előzetese

2017. június 25. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Netflix nemrég közzétette a Marti Noxon rendezte To The Bone első előzetesét.

hirdetés
Megérkezett Lily Collins anorexiáról szóló filmjének előzetese
Fotó: Netflix

A Netflix újabban előszeretettel boncolgat sokakat érintő, mégis sokáig tabuként kezelt témákat, mint amilyen például az anorexia is. Legújabb alkotása, a To The Bone az étkezési zavarokat állítja középpontjába egy fiatal lány, Ellen szemszögén keresztül, aki már-már kórosan igyekszik, hogy még karcsúbb legyen, míg át nem esik a ló túloldalára.

A főszereplőt Lily Collins kelti életre, aki egyébként maga is megküzdött az anorexiával annak idején, így számára különös fontossággal bír a film. Elmondása szerint segített neki szembenézni korábbi betegségével, és végleg maga mögött hagyni azt.

Elsőre nagyon ijesztőnek tűnt. Úgy gondoltam, rizikós elvállalni a szerepet, mert nagyon vékony a vonal a betegséggel való szembenézés és a visszaesés között. Tudtam, hogy ezúttal tartani fogom magam. Egy táplálkozási szakértő felügyelete alatt adtam le pár kilót, és csodálatos nők vettek körül a forgatáson. Nekik köszönhetően tudtam, hogy biztonságos környezetben vagyok

nyilatkozta nemrég a film forgatásával kapcsolatban a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek