Starity

Nina Dobrev és Ellen Page a halállal játszanak új filmjükben

2017. június 26. 06:06   |   Szerző: rensiik

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az első előzetes a még idén mozikba kerülő sci-fihez, a Flatlinershöz (Egyenesen át).

hirdetés

A filmben Nina Dobrev, Ellen Page, Diego Luna, James Norton és Kiersey Clemons orvostanhallgatókat alakítanak – megszállottak a halál utáni élet rejtélyével –, akik merész és veszélyes kísérletbe kezdenek: egy rövid időre megállítják egymás szívét. Mindegyiküknél halálközeli élményt vált ki a sokk, így első kézből tapasztalhatják meg a túlvilági életet. Ám ahogy a kísérleteik egyre veszélyesebbé válnak, múltjuk bűnei kísérteni kezdik őket, amiket a túloldalra való áthaladás paranormális következményei okoznak.

A film az 1990-ben bemutatott, azonos című remake-je. Az eredeti változatban olyan világsztárok játszották a főszereplőket, mint Kevin Bacon, Julia Roberts és Kiefer Sutherland – utóbbi a felújított változatban is feltűnik. A művet A tetovált lány direktora, Niels Arden Oplev rendezte Ben Ripley forgatókönyve nyomán, és várhatóan szeptember 29-én kerül az amerikai mozikba – hazai premierdátumról egyelőre nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek