Starity

Szíj Melinda mégis marad a Megasztárban

2010. október 20. 18:06   |   Szerző: itslauren_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár-versenyző ki akart lépni a tehetségkutatóból szerelme és gyerekei miatt, de mégis marad a műsorban, ameddig csak lehet.

hirdetés
Szíj Melinda mégis marad a Megasztárban

A Megasztár 41 éves versenyzőjéről az elmúlt napokban sokat hallhattunk, miszerint otthagyja a népszerű tehetségkutatót. Szíj Melinda már korábban elmondta, hogy párja és családja sajnos nem igazán támogatja őt. Már a Mega-házba való beköltözést sem akarta neki engedni párja, Péter, azonban Melinda mégis úgy döntött, hogy valóra váltja álmát!

Több interjúban is nyilatkozott arról, hogy 2 éves kapcsolatának minden jel szerint vége. A férfi szerint egyáltalán nem felelősségteljes döntés otthagynia a családját, és az éneklést választania ehelyett. A napokban azonban felcsillant a pár számára a remény, hogy kapcsolatuk újra működhet. Melinda és Péter a hétvégén elég sok időt töltöttek együtt, sokat beszélgettek és sétáltak. Melinda állítja, hogy szeret a Megasztárban lenni, a házban, és sok kedves emberrel együtt lenni jó.

Már csak pár nap, és megtudhatjuk, hogy Melinda mit fog énekelni a műsorban, és persze, hogy továbbjut-e. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek