Starity

Ricky Martin szerepet kapott az American Crime Storyban

2017. június 26. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Élete eddigi legkomolyabb szerepében bizonyíthatott a Livin' La Vida Loca előadója.

hirdetés

Jövőre kerül képernyőre a The Assassination of Gianni Versace, az American Crime Story legújabb évadaként, melyben a világhírű divattervező életét és halálát követhetjük nyomon. A történetben Ricky Martin is szerepet kapott a címszereplőt életre keltő Edgar Ramírez mellett – ő alakítja a desinger szeretőjét, Antonio D’Amicót. A szerep több okból is közel áll az énekes szívéhez, ám elsősorban azért, mert először alakíthat meleg férfit, mint amilyen ő is a magánéletben. (2010-ben vállalta fel másságát, jelenleg Jwan Yoseffel él boldog párkapcsolatban és közösen nevelik ikerfiait.)

Ez egy olyan történet, amit igenis el kell mesélni. Igazán mainstream lesz egy olyan történetet a nézők elé tárni, melyben jelen van a homofóbia, a gyűlölet, a közöny. Ez egy nagyon nyers, őszinte, drámai és szomorú sztori, ami ugyanakkor megmutatja Gianni és Antonio 15 éven át tartó szerelmét és küzdelmeit is

– nyilatkozta Martin, majd így folytatta:

Különleges számomra ez a projekt, mert olyansvalakik nevében is beszélhetek, akiket amúgy nem hallanak meg az emberek. Volt egy jelenet, ahol Gianni már nagyon gyenge, olyannyira, hogy majdnem elesik a tengerparton, és amikor megérintem őt, rámrivall, hogy Ne érj hozzám, lesifotós!. Ezt nem értheted. Ez a jelenet a nyolc évvel ezelőtti múltat idézte az emlékezetembe, amikor én is ilyen voltam, és ez megérintett.

Ricky továbbá szót ejtett arról a bizonyos szexjelenetről is, melyet el kellett játszania kollégájával, ami szintén nagyon új élmény volt számára:

Azt hittem, sokkal kényelmetlenebb lesz a jelenet forgatása, mint amilyen volt. Az exhibicionizmus egy pillanatra megérintett, aztán a másik percben már ott voltam meztelenül egy ágyban, húsz stábtag és a kollégám előtt, akivel aznap találkoztam először. Nem voltam ideges, épp ellenkezőleg: készen álltam, hogy megcsináljuk, amit meg kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek