Starity

Apja nyomdokaiba lép Dave Grohl lánya! Így dobol a nyolcéves Harper!

2017. június 28. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem mindennapi fellépésnek lehettek szemtanúi a Foo Fighters rajongói, ugyanis a frontember lánya is színpadra lépett a turné izlandi állomásán.

hirdetés
Apja nyomdokaiba lép Dave Grohl lánya! Így dobol a nyolcéves Harper!

A zenekar dobosa, Taylor Hawkins volt az, aki bejelentette, hogy egy meglepetésvendég is csatlakozik az együtteshez a koncerten, Dave Grohl frontember pedig úgy tett, mintha nem is tudott volna a dologról.

Harpernek hívják, és szeretne feljönni ide és játszani. A neve Harper Grohl, ami őrület, mert ugyanaz a vezetékneve, mint neked

– címezte Dave-nek a szavait Taylor, majd a színpadra szólította a cseppet sem szégyenlős nyolcévest, aki izgatottan felsietett a színpadra.

Úgy két héttel ezelőtt a lányom azt mondta, Apu, szeretnék dobolni.. Mondtam neki, hogy Oké, szeretnéd, ha megtanítanálak?, és igent mondott. Aztán feltettem neki a kérdést: Volna kedved 20 ezer ember előtt játszani Izlandon?, amire szintén igennel felelt. Szóval, hölgyeim és uraim, üdvözöljék a következő generációt! A dobok mögött most már egy új Grohl ül, és ez az első dal, amit megtanult eljátszani

– magyarázta a frontember, majd lányával előadták a Queen 1977-es slágerét, a We Will Rock You-t.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek